Voor een occasion gekozen vanwege de snelle levering. Er stond op de site dat hij met een meerprijs thuis afgeleverd werd. Dit bleek een probleem te zijn omdat het een occasion is. Uiteindelijk is dit opgelost door iemand naar mijn huis te laten rijden. Dit zou op vrijdag gebeuren tussen 8:00-12:00, maar helaas belde ze om 11:00 uur dat het door een fout van de vervoerder die dag niet ging lukken. helaas had ik hiervoor een vrije dag genomen. hij is toen op maandag alsnog afgeleverd.
Het is een fijne auto en ik vindt de leaseprijs/kwaliteit in verhouding. in de beschrijving stond dat er parkeersensoren op zaten, wat niet het geval is.
Ik kreeg een eerste factuur die niet kopte. Er stond een heel ander leasebedrag op. Dit is na een belletje opgelost, maar niet fijn.
al met al nog niet zo'n goede ervaring met Lease'm. Maar wel blij met de auto.
Hoe ben je bij Lease’m terecht gekomen?
Door te zoeken via Google
Reactie Lease’m | Private lease:
Beste Maaike,
Hartelijk dank voor je verhaal en het delen van je feedback!
Wij zijn ontzettend blij met de terugkoppeling, zodat we hierop onze dienstverlening kunnen verbeteren. Graag bespreken we e.e.a. ook nog met je telefonisch, om het netjes af te handelen. We hebben je ook geprobeerd te bellen, echter zonder succes. We proberen het nogmaals of je mag ons uiteraard bellen via 033-7507777 (vraag naar collega Nazmi).
Mocht er in de toekomst iets zijn waar je tegenaan loopt, staan we uiteraard voor je klaar. Voor nu wensen we je veel veilige ritten toe!
Groet, Team Lease'm