Het is een hele fijne, vriendelijk maar vooral persoonlijk ervaring. Het maakt de beleving van Private Lease nog beter en vertrouwelijker. Heb voorheen ook auto via een Private Lease bedrijf gehad, maar de correspondentie was heel slecht. Nooit een bericht, nooit een factuur, zelfs toen mijn auto ingeleverd moest worden, moest ik zelf bellen om te vragen hoe of wat ik moest doen. Dus jullie maatschappij is een heel verschil. Voel me gehoord en geeft me vertrouwen. Ook netjes de correspondentie om me te feliciteren toen ik de auto ontving en ook netjes de facturen per mail wanneer het maandelijkse bedrag betaald is. Voel me gehoord en betrokken en dat is heel fijn! 10 punten dus.
De minpunten die ik hieronder heb gegeven zijn niet voor jullie, maar voor de Mitsubishi dealer in Eindhoven. De service is niet geweldig. Maar ik wilde graag die auto en moest anders naar een dealer 50 km verder.
Hoe ben je bij Lease’m terecht gekomen?
Via de autodealer
Reactie Lease’m | Private lease:
Hartstikke bedankt voor de uitgebreide review, en de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Blij dat je ervaring met ons goed is, daar doen we het voor :-)
Je feedback wat betreft de dealer is voor ons ook waardevol, dank daarvoor! Dat pakken we intern ook verder op.
Geniet van je nieuwe Mitsubishi!
Groet, Team Lease'm