N v D

Na een eerste gesprek bij anwb daarna werd ik gebeld door een makkelijk praten de verkoper van leaseplan. Deze wist mij netjes meeste informatie te geven over leas en de gevolgen helaas wel wat belangrijke dingen vergeten. Ga hier niet verder over uitweiden er is een middenweg gevonden waar ik me redelijk in kon vinden. Daarna auto gekregen en verder geen contact meer geweest. Helaas moest er toen een onderhoud afspraak gemaakt worden dus ik bel met de Kia dealer die auto geleverd heb deze vertelde mij dat hun een afspraak konden maken maar dat het ook in de ap van leaseplan moest doen. Hier begon de nachtmerrie ben meer dan twee uur bezig geweest voordat Kia dealer tussen de bedrijven stond die onderhoud mochten doen. Ik moest eerst op een latere datum afspraak maken daarna afspraak datum verplaatsen naar de dag die ik al met Kia had afgesproken. Normaal zou ik gewoon naar een bosch onderhoud garage gaan maar met een elektrische auto ga ik er van uit dat de dealer hier meer verstand van heb.

Titel beoordeling:

Gelukkig is het een fijne auto!

Score voor LeasePlan: 2.5/5