ludo

Slechte website en service

je kan niet zien of een product op voorraad is er staat gewoon beschikbaarheid actief ook al is dit niet op voorraad
en een nalevering duurt erg lang minstens 4 weken en niet zoals ze schrijven van tot 3 weken
pas na aankoop van de producten bij de verzending zie je of alles op voorraad is
kreeg bij bestelling ook geen email van aankoop of van producten die niet voorradig waren
wanneer ik zelf een mail stuur met de vraag wanneer de nalevering zou gebeuren antwoorden ze dat dit minstens 4 weken zou duren en of ik liever een ander product zou kiezen DIT KAN ALLEMAAL VOORKOMEN WORDEN ALS DE WEBSITE LAAT ZIEN OF EEN PRODUKT OP VOORRAAD IS JA OF NEE dan weet je wat je kan bestellen

Reactie Leds-Buy.nl:

Beste,
Wij betreuren het dat uw ervaring met ons bedrijf zo teleurstellend is. Wij hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Eerlijk gezegd begrijpen wij uw reactie ook niet echt. Bij het afronden van uw bestelling heeft in het winkelmandje nog voor het afrekenen de mededeling (in rode letters) bij de leds gestaan dat deze niet op voorraad waren. De bestelling heeft u op 13 januari om 19:29 geplaatst. De volgende dag (8:49) heeft u vanuit ons systeem een e-mail ontvangen met de volgende melding:
De warm witte led 90 graden 3mm is niet voorradig. Deze is reeds besteld bij onze fabrikant. Zodra we deze ontvangen zullen we uw nalevering uitleveren. Team Leds-buy.
Op deze e-mail heeft u gereplied (dezelfde dag om 18:12) met de vraag wanneer de artikelen in nalevering geleverd worden.
Daarop hebben wij de volgende dag 15 januari om 8:43 u het volgende bericht:
Geachte heer ..., De verwachte levertijd vanuit onze fabrikant is momenteel 4 weken. Zou een vervangende led ook schikken?
Uw reageerde om 9:31 als volgt:
halo zijn deze wel die rekt leverbaar 35 led's Warm Witte LED 15 graden 3mm [ 09-03-03-WW ] zo niet dan annuleert deze bestelling van 35 led's en stort het bedrag terug graag snel een antwoord en waarom werd dit niet vermeld voor de aankoop en werd ik niet op de hoogte gebracht 4 weken is echt veel te lang.
Een van mijn collega's heeft u daarop de tekst zoals u die vanuit het systeem ontvangen heeft en waarop u gereplied heeft toegezonden 11:30. Daarnaast heeft hij u bevestigd de alternatieve leds die dag te verzenden.
Kort daarna 12:19 heeft u het volgende bericht:
ok dat is goed verstuur die maar wanner hebben jullie die mail verstuurd ik heb deze niet ontvangen.
Dezelfde collega heeft u om 14:46 het volgende bericht:
Geachte heer ..., Deze mail is 14-01-2016 om 08:49.:1 verzonden. Onze excuses voor het ongemak.
Wij hebben ons best gedaan om u te helpen en aangeboden een alternatieve led toe te zenden. Gezien de mail wisseling begrijpen wij niet dat uw standpunt is dat onze site slecht is en dat wij niet communiceren.
Nogmaals wij betreuren het dat uw ervaring met ons bedrijf voor u zo teleurstellend is geweest maar wij hebben onze uiterste best gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Team Leds-Buy

Score voor Leds-Buy.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee