Iets kopen zonder het te zien
Beschrijf hier uw ervaring
ik wilde ledstrip lang mijn plafond hebben nou dan ga je snuffelen.
En vind ik na een poosje de ledstripwinkel en neem contact op heb de verkoper alles gevraagd wat er nodig was om zoiets aan te leggen en kreeg heldere uitleg over de voeding die ik langs het plafond moest hebben voor de ledstrip.
Toen dat eenmaal was aangebracht heb ik foto's gemaild en weer gebeld en de foto's besproken en weer kreeg ik duidelijk verteld welke produkten en waarom ik die moest nemen nog wat gemaild en gebeld en toen kreeg ik vie een paar links in een mail wat ik moest bestellen nou dat dan maar gedaan vond het eerst wel moeilijk ik zie meestal graag de produkten die ik aanschaf maar ik zit in het hoge noorden vandaar het toch maar via deze weg moest gebeuren.
Vrijdag's besteld en zaterdag ochtend lag er een brief van de post ze waren met een pakket geweest wij waren afwezi maandag kwamen ze weer en hadden het nu bij een buur achter gelaten ...en ja hoor de letstrippen en bijbehorende atributen super snel en ook al de strippen gekoppeld ik hoef het alleen nog maar de travo's aan te sluiten en de ontvanger voor de dimmer super service!!!!
En ja zodra het klaar is krijgen julie foto's van hoe het geworden is nogmaals bedankt voor de super snelle service en heldere uitleg.
Groeten Frans de Graaf
Heerenveen.