N. Kerkhoven

Mijn favoriete "speelgoedwinkel" waar ik graag kom!
Heb een tijdje geleden speciale DMX-drivers besteld en vandaag kreeg ik een keurige mail dat ze waren gearriveerd. Ik ben er gelijk heen gereden en ze zien er fantastisch uit. Ze gaan vanavond nog worden getest op hun werking.
Verder moest ik nog wat ledstrips en profielen omruilen doordat er iets was veranderd tijdens de bouw van het interieur. Dat ging zonder problemen. Verder heeft Dennis goed met me meegedacht over oplossingen voor een probleempje met de kleur van de LED's, en ook dat is geweldig opgelost.
Ervaringen met de webshop heb ik niet, maar ik houd van persoonlijk contact in een winkel of showroom en ik ben dus blij dat ze die hebben!

Persoonlijk contact met een uitgebreid advies. Meedenken met de klant, ook bij "minder gangbare" of speciale producten. Niet alle kennis daarover is logischerwijze paraat, maar ze komen er altijd achter voor de klant en komen tot mooie oplossingen.

Verbeterpunten: Ja, ik weet er eentje:
Dat gaat over de informatie in de website bij de LED strips. Zet in de omschrijving gecombineerd met de informatie in de drie cirkels of het aantal LED's per meter, of het aantal LED's op de totale lengte van de strip. Nu is die informatie gemixt. Ik denk dat dit voor de klant duidelijker zou zijn als hierbij overal de zelfde structuur wordt aangehouden.

Score voor LEDStripXL.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: