Tom

Helaas niet gekregen wat ik aanvankelijk dacht, ook product en verpakking in slechte staat

Sinner goggle gekocht. De kleur glas kwam in twee varianten. Beiden waren ’aan te klikken’ dus ik heb mijn voorkeur besteld. Eenmaal bezorgd bleek de andere kleur glas geleverd te zijn en na wat speurwerk viel me op dat er helemaal onderaan de advertentie staat dat ze slechts één kleur goggle (degene die niet mijn voorkeur had) konden leveren :( Haal dan de niet te bestellen goggle van de website af!

Daarnaast zit de (bij beide modellen meegeleverde) oranje extra lens wel in het plastic/sticker, maar de ’hoofdlens’ niet. ook vond ik vingerafdrukken op de bril en zat er een scheurtje in de doos. Al met al krijg ik het gevoel dat deze bril een demo model of eerder geretourneerd product is. Voor dat tientje korting heb ik dus nu de bril in de kleur die ik niet wil, met vette glazen die al eerder gedragen is.

Verbeterpunt zou zijn als Leerentveld mij de Orange Revo lens nog kan naleveren, al dan niet via Sinner. Dan hoef ik hier zelf niet meer achteraan...

Reactie Leerentveld Vrijetijd:

Beste Tom,
onze excuses voor het ongemak. Als je niet tevreden bent over het product, mag je deze uiteraard retourneren.
De foto wijkt inderdaad af van het geleverde product, er was helaas geen goede foto voor handen, dit hadden we moeten melden.
Het betreft een bril die misschien 1x gepast is in onze winkel, echter het is geenzins een demomodel.
Mocht je de bril willen terugsturen, dan graag contact via email opnemen, dan zullen we tevens de kosten met je verrekenen.

Score voor Leerentveld Vrijetijd: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Sinner Galaxy OTG