Voor de eerste keer besteld bij Leerentveld. Twee verschillende Travelsheets van Cocoon. Eén was vijf euro goedkoper dan elders, de andere 2 euro duurder. Dus niet veel verschil, maar door de 10% korting werd het toch interessanter om hier te bestellen.
De bestelling is lekker snel afgehandeld. Wat ik ook erg prettig vond is dat je kan kiezen of het pakket wel of niet bij buren afgeleverd mag worden. Wonend in een groot flatgebouw heb ik dat liever niet...
Verder is de levering en de communicatie correct verlopen. Misschien zelfs iets té correct. Ik heb in totaal drie mails gekregen met daarbij als bijlage min of meer hetzelfde document. Een bestelbon, een verzendbon en een factuur, met alle drie dezelfde gegevens. Misschien iets té, maar aan de andere kant zeer correct dus!
De bestelde artikelen zijn goed, dus ik heb tot nu toe geen gebruik hoeven maken en ervaring met de aftersales.