Nvt
Het werd gedelijk snel verzonden.
De bergstein laarsjes zijn los in een doos gegooid en vervolgens verzonden. Heel armoedig en zeer slordig dat deze niet in de orginele doos zijn verzonden (heb meerdere besteld bij andere webwinkels en deze werden gewoon netjes in de schoenendoos in een doos verzonden). De laarsjes zijn een cadeau en het is echt armoedig om de laarsjes los in de pakken. Ik zou het op prijs stellen als jullie alsnog (kosteloos) de originele bergstein schoenendoos voor maat 29 naar mij opsturen. Ook heel schandalig in deze tijd om verzendkosten te vragen en ook voor het retourneren. Het is dat jullie de enige waren die online de juiste maat op voorraad hadden.... anders had ik nooit voor jullie gekozen. Was een eenmalige aankoop dus.
Reactie Leerentveld Vrijetijd:
Bedankt voor jouw reactie, maar erg vervelend dat je zo teleurgesteld bent.
Wij versturen niet in de originele verpakking, maar de snowboots worden normaal gesproken wel met zorg ingepakt bij het versturen, als dit nu niet is gebeurd is dat terecht zeer teleurstellend. Want zoals je het omschrijft mag het echt niet de deur uit.
M.b.t. terugsturen: dit vergoeden wij alleen als een complete bestelling wordt teruggestuurd, dit staat ook omschreven in onze voorwaarden, maar we begrijpen dat de ene teleurstelling de andere versterkt.
Helaas is er duidelijk iets misgegaan. Daarom onze excuses via deze weg.