Ab Boersema

Eigenlijk zou ik 4 sterren moeten geven voor het behaalde resultaat en de zeer goede reactie tijden via de mail van Han. Ook werd elk contact goed en bevredigend afgehandeld. Een perfecte middenweg tussen een dure aankoopmakelaar en geen aankoopmakelaar.

Echter heb ik 3 sterren gegeven omdat de transparantie zeker beter zou kunnen:
- Het zou zeker kunnen dat ik de woning heb gekregen door adequaat handelen van Han, echter heb ik zo weinig informatie over de onderhandeling ontvangen dat ik dit niet kan duiden
- Erg weinig transparantie in het verdere proces, veel zelf achter de status aangebeld en kreeg elke keer informatie die ik liever eerder had ontvangen. Niet altijd noodzakelijk maar zeker beter voor het gevoel.
- Bijvoorbeeld informatie die de verkopende partij stuurt zou doorgestuurd kunnen worden.

Samengevat: Tevreden over het resultaat en over de snelle reactie van Han dus zou overwegen weer te gebruiken. Transparantie zou ik dan liever beter hebben.
Aanbevelen als je weet wat je wilt en bijvoorbeeld snel een bod wilt uitbrengen.

Reactie liberoaankoop.nl:

Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven en je overweging tussen 3 en 4 sterren te delen. Ik leg je graag nog wel e.e.a. uit wat betreft de onderhandelingen. Vaak lopen onderhandelingen met een verkopende makelaar vertrouwelijk en daardoor kunnen we niet alle informatie van de verkopende partij doorsturen. Natuurlijk vinden we het wel heel belangrijk om je goed op de hoogte te houden van de vorderingen, dat doen we dan ook dagelijks. Maar helaas heb je dat als niet heel transparant ervaren. Gelukkig ben je wel tevreden over het resultaat en het snelle handelen!

Score voor liberoaankoop.nl: 3/5
Zou je Libero aankoop aanbevelen? Ja