Susan Schmeits-Gooren

Prima ondersteuning gehad in ons aankoopproces. We hadden nooit eerder een woning gekocht en vonden het fijn om heldere, uitgebreide e-mails te ontvangen met allerlei uitleg over hoe zo'n proces verloopt.
Fijn contact telefonisch contact gehad met zowel Han Busio als de Pascal van de backoffice. Op berichten werd vlot gereageerd.
Enige punt wat ons wat verwarring gaf, was dat we niet wisten dat zodra we akkoord gingen met de bodemprijs, het 'onderhandeltraject' voorbij was. Wij begrepen dat er eerst onderhandeld werd over de prijs en pas daarna onderhandeld kon worden over eventuele inboedel. Maar hadden niet door dat deze 'optionele 2e onderhandelfase' de revue al was gepasseerd.
Pas na informeren kregen we door dat door akkoord te gaan met de bodemprijs, we alleen nog de optie hadden na aankoop rechtstreeks af te stemmen met de verkopende partij.
Dit is uiteindelijk wel goed gekomen, maar verraste/verwarde ons op dat moment enigszins.
In jullie boek komt aan bod dat inboedel juist voor een mooie prijs mee-onderhandeld kan worden als je dit 'meeneemt' ipv achteraf dit onderling regelt.

Tip: check dit duidelijker tijdens het aankooptraject, zodat dit eventueel nog meegenomen kan worden tijdens het onderhandeltraject.

Wij blikken terug op een snel, prettig en soepel verlopen aankooptraject. Bekenden raken nieuwsgierig naar jullie, door ons enthousiaste verhaal :-) En wij raden jullie ook zeker aan bij anderen.

Score voor liberoaankoop.nl: 4/5
Zou je Libero aankoop aanbevelen? Ja