Mooie kwaliteit lijst en vlot op maat gemaakt. Na drie dagen in huis zoals beloofd, en goed op de hoogte gehouden via mail van te voren.
Wel echt een minpunt voor mij was het feit dat er bij de lijst geen montage instructies zaten, die ik ook op de site niet kon vinden. Het was de eerste baklijst die ik had besteld dus de meegeleverde schroeven en het metalen plaatje zeiden mij zonder uitleg erg weinig. Met een YouTube video wel goed uitgekomen, maar het zou netjes zijn mocht het bedrijf zelf instructies meeleveren.
Perfect op maat gemaakt
Mooie lijst
Vlot geleverd
Reactie Lichtendonk Lijsten:
Goedemorgen, hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen! Wij hebben een handleiding beschikbaar waarin duidelijk beschreven staat hoe het ophangsysteem bevestigd kan worden en hoe het canvasdoek in de lijst geplaatst kan worden. Ook komt hier zeer binnenkort een video van online maar helaas hebben we de opname van het filmpje moeten verplaatsen i.v.m. de corona maatregelen. Indien u alsnog de handleiding wilt ontvangen hoor ik het graag. Fijne dag! Vriendelijke groet, Rosanne. Klantenservice baklijst.nl