John Veldhuis

Helaas is ons vast adres waar we onze lijsten kochten gestopt. Alleen nog verf en kwasten. Bij een plaatselijke lijstenmakerij geïnformeerd of hij dezelfde lijsten ook kon leveren. Dat kon, maar we sloegen achterover van de prijs. Zonder ophangmiddel wel bijna 2 keer zo duur als we eerst betaalden. We zijn toen maar eens op internet gaan zoeken. Het was erg fijn om te zien dat bij jullie dezelfde lijst (het nummer klopte) ook kan worden besteld. Even nog gebeld voor informatie over de ruimte tussen/rondom het doek en de rand van de baklijst; heel fijn en deskundig geholpen. Na bestelling (3 stuks, en dus gratis verzending) keurig een bevestiging en bericht van vermoedelijke levering. Ook daadwerkelijk keurig, snel en goed verpakt ontvangen. Na uitpakken bleek alles perfect te zijn en ook een voor ons onbekende ophanging bijgevoegd. Zelfs met 4 schroefjes voor het bevestigen van paneel in de baklijst. We zijn erg tevreden over het geheel, prijs, snelheid en kwaliteit. Wij hebben jullie aanbevolen voor onze schilderclub.

duidelijke website, en snel en goed verpakt geleverd.

Score voor Lichtendonk Lijsten: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: