Snelheid levering:
Bestelgemak:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:

Een makkelijke, toegankelijke website, met gave ontwerpen. Helaas een slechte service wanneer het misgaat met de levering. Met service bedoel in out of the box denken en de klant centraal stellen.

Hippe designs
Gaaf geboortekaartje

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Wij vinden het ook heel vervelend dat de levering van jullie kaartjes niet helemaal is gelopen zoals verwacht zou mogen worden.
Helaas door onvoorziene stakingen bij de post is dit via een andere weg verstuurd. Het pakket arriveerde niet correct binnen twee dagen en hebben uiteraard direct een spoed herdruk ingezet bij onze drukker. De eerst volgende werkdag zijn deze gelukkig goed bij jullie geleverd.
Al met al een hele vervelende samenloop van omstandigheden, dat snappen we helemaal!
We vinden het heel vervelend om te horen dat jullie hierdoor een nare ervaring hebben overgehouden aan onze service. We doen altijd uiteraard onze uiterste best om problemen zo spoedig mogelijk op te lossen, ondanks dat we niet zo veel invloed hebben op de bezorging door de post.
Uiteraard zijn we heel blij te horen dat jullie blij zijn met het geboortekaartje!

Score voor Lief Leuk & Eigen: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee