Nick

Ik heb het meest uitgebreide pakket gekozen omdat ik graag een beter werkende mechanische ventilatie wilde hebben. Tijdens de eerste afspraak (1.5 week na inplannen) kwam er niemand opdagen zonder dat er contact opgenomen werd. Hierna heb ik nog 3 dagen gewacht, dus 2 weken voordat de monteur kwam.
De installatie is vervolgens niet correct gedaan, er is geen meting uitgevoerd bij de ventielen en de buizen van zowel in in en uitlaat zijn gemonteerd met gaten en derhalve werkt het systeem dus niet. De afvoerbuis is zelfs op de 2e dag na installatie losgekomen.
Na contact opgenomen te hebben en aangegeven te hebben dat ik en mijn gezin waaronder een pasgeboren baby medische klachten ervaren door het defecte systeem zou een monteur de volgende dag langskomen. Die dag kwam er niemand opdagen en sindsdien heeft het bedrijf niet meer gereageerd.

Eigenlijk geen.

Zwakke punten/verbeteringen

Aan afspraken houden, service uitvoeren waarvoor is betaald, werkzaamheden correct uitvoeren, zorgen dat fouten worden opgelost, communiceren met de klant.

Score voor Lieshout Service: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee