Otto

2 Stuks van 10x15cm gekocht. Tegenvaller. Houten kaders onnatuurlijke afwerking. Slechte constructie. Om horizontaal te kunnen ophangen zitten 2 metalen delen elkaar in de weg en de lipjes om de achterkant vast te houden zijn ondeugdelijk. Ook moest ik de poot om de lijst neer te zetten eraf breken, anders kon het ophangpunt niet verplaatst worden.

Beschrijf hier uw ervaring:

Om snel te vergeten.

Reactie Lijstentoko:

Beste Otto,
Wij vinden het jammer om te lezen dat u een probleem met uw product ervaart.
Het door u gekozen artikel heeft een kern van vurenhout met daarover een kleurfolie zoals beschreven in het artikel.
Alle artikelen zijn zowel in horizontale als verticale positie op te hangen. Bij de kleinere artikelen is het echter zo dat hierbij de staander soms verwijderd dient te worden. Deze kleine formaten zijn voorzien van een staander met voldoende lengte omdat dit formaat vrijwel altijd neergezet wordt. Wordt er prioriteit gelegd op het ophangen en korte staanders gebruikt dan zal dit artikel wanneer het neergezet wordt te veel achterover gaan hellen.
Wij begrepen echter dat u een probleem ondervond met het plaatsing van de flexpoints waardoor het artikel niet in horizontale positie opgehangen kan worden, dit is uiteraard niet de bedoeling en wij hebben dan ook voorgesteld om het artikel te vervangen voor een nieuw exemplaar.
Hier wenst u echter geen gebruik van te maken.
Jammer dat u ons niet in de gelegenheid wilt stellen om een oplossing te bieden.
Lijstentoko

Score voor Lijstentoko: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: