Na een beetje rondneuzen op internet voor een steigerhouten bed al snel bij Livengo uitgekomen.
Prima website en het bed Flow leek ons een leuk bed voor onze kleine slaapkamer omdat hij rondom vrij van de vloer blijft en daardoor hopelijk niet zo massaal zou overkomen (en idd....dat is ook zo!)
Bed besteld en het matras zou ik wel even ergens anders kopen.
Na de bestelling werd ik snel gebeld om alles nog eens door te nemen en er kon al direct een afspraak voor levering ingepland worden! echt geweldig!!!!!
Nou nog even een matras kopen.....het koste me een hele avond internetten en zag door de bomen het bos niet meer.
Toch weer terug naar Livengo, eigenlijk prima matrassen en niet ál te veel keus, net genoeg.
Gebeld om het matras erbij te bestellen en er werd doorgevraagd waarom mijn keuze juist op dat matras gevallen was. Ik kreeg het advies om tóch een ander matras te kiezen en dat heb ik maar gedaan.
Het werd de Excellent; pocketveren met traagschuim toplaag.
En......Excellent is het, we raken er niet over uitgepraat, wat een matras!!
En natuurlijk ligt hij in een geweldige ombouw!!
Mooie bedden en matrassen
Korte levertijd
Na bestelling persoonlijk contact om de bestelling nog eens door te nemen en om direct een afspraak voor levering in te plannen (en dat is m.i. echt uniek en precies wat de klant wil; als je iets koopt wil je het tenslotte zo snel mogelijk hebben......)
Alle afspraken netjes en op tijd nagekomen
Verbeterpunten of tips?
De latten van de lattenbodem zijn van ruw en onafgewerkt hout. Je hebt dan wel een matrasbeschermer maar geschaafd hout zou m.i. toch een mooiere afwerking zijn.