Tevreden met de lampen, maar niet met de service.
Zorgen dat informatie die verstrekt wordt klopt. Onlangs 2 lampen gekocht waarvan ik twijfelde of de opening wel groot genoeg was voor de lichtbronnen, dus gebeld en toen zei ze dat alle suggesties zouden passen, dus ook de lichtbronnen van diameter 14,5 cm. Dus alvast lichtbronnen gekocht van diameter 9,5 cm en tegelijk de lampen besteld. Vervolgens krijg ik de lampen binnen, is de opening maar 7 cm. 20 euro weggegooid dus omdat de verkeerde info wordt verstrekt.
Reactie LIVIN24:
Beste Bas,
Bedankt voor je aankoop bij Livin24!
Er is contact geweest tussen jou en de klantenservice, waarbij je vroeg welke formaten je moest hebben voor de hanglamp. De klantenservice heeft toen aangeraden welk formaat je moest hebben. Het voorgestelde formaat staat ook vermeld bij het product zelf als ''gerelateerd product''. Uiteindelijk heb je zelf lampen opgehaald bij de Action en deze pasten niet. Wij vinden dat natuurlijk erg vervelend, maar hier kunnen wij dus niks aan doen. Wij betreuren dan ook de review dat je aangeeft dat de service slecht is. Nogmaals hebben wij uitgelegd wat er in onze webshop staat en de specificaties benoemd. Daarnaast heb je vermeld via de e-mail dat je het bonnetje kwijt was van de Action waardoor je nieuwe lampen moet kopen. Desondanks wij hier vrij weinig mee te maken hadden, heeft de klantenservice voorgesteld om nieuwe lichtbronnen op te sturen maar je had inmiddels al lampen die passen.
Vervelend dat het zo heeft moeten gaan. Wij adviseren voor de volgende keer echt goed naar onze specificaties te kijken want daar staan de juiste maten in. Wij wensen je heel veel plezier van de hanglamp en hopen je natuurlijk weer te zien onze webshop.
Team Livin24!