LIVIN24

1939 beoordelingen

Hilde

3 barkrukken besteld, ervan op de hoogte gesteld dat dit enkele weken kon duren. Helaas is de kwaliteit van de krukken niet goed, 1 kruk wankelt heel erg en bij de ander waren er geen gaten geboord waar de schroeven in moesten. Heel jammer want het horen wel hele leuke krukken te zijn, wij hadden helaas maar 1 goede kruk geleverd gekregen.

Jullie spullen beter nakijken voor levering.

Reactie LIVIN24:

Beste Hilde,
Bedank voor uw aankoop bij Livin24.
Nadat u deze review had geplaatst in onze webshop, heeft de klantenservice direct de telefoon gepakt en gevraagd waarmee we konden helpen. U heeft namelijk bij ons krukken gekocht, waarvan 1 niet goed was. Destijds is er ook mail contact geweest en hebben wij gevraagd om een foto zodat wij mee konden kijken met het mankement. Indien producten niet in orde zijn, staan wij altijd garant voor een passende oplossing. Helaas hebben wij nooit meer wat vernomen van u. Wij kregen enkel deze review naar ons hoofd geslingerd. Hier balen wij ontzettend van, wij hebben totaal geen kans gekregen om dit voor u op te lossen.
De klantenservice heeft u aan de telefoon gehad en gevraagd of wij nog iets moesten oplossen. U gaf aan dat uw vader de kruk al in orde had gemaakt met eigen gereedschap. Maar, er was nog 1 kruk niet in orde en dat wenst u graag ook om te wisselen. De klantenservice heeft direct gezegd, geen enkel probleem! Wij willen er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Echter moesten wij wel inzien met een foto wat er exact was geknutseld aan de barkruk zodat we konden kijken wat er niet goed was. Hier hebben wij ook nooit een foto van ontvangen.
Wij vinden het dus heel erg zuur dat deze review er nog steeds staat, aangezien er was afgesproken aan de telefoon dat u hier naar zou kijken en dit aan zou passen. Hopelijk ziet u in dat wij meerdere malen vanuit onze kant het hebben geprobeerd op te lossen, maar hiervoor geen kans kregen.
Nogmaals, staan wij hier voor open. Ontevreden klanten is het laatste wat wij willen.
Wij willen dat onze klanten goed gebruik kunnen maken van onze producten en er geen nare nasmaak hiervan hebben.
Indien u wenst, kunt u ons een e-mail sturen (klantenservice@livin24.nl) en lossen wij het graag op!
Team Livin24!

Score voor LIVIN24: 2/5