LIVIN24

1948 beoordelingen

Claudia Verkaart

Vanaf het begin hebben ze goede klantenservice aangeboden. Onze stoelen (industriële eetkamer stoelen) heb ik vorig jaar in juli gekocht. Heel erg mooi en zitten lekker. Maar het onderstel gaat snel kapot. Deze bestaat uit twee lossen onderdelen, die verbuigen. Er ging in december vorig jaar een stoel volledig kapot, toen zakte mijn man erdoor heen. Livin24 heeft heel netje een nieuw onderstel opgestuurd. In de loop der tijd heeft mijn man maar steeds van stoelen afgewisseld, want als hij voor een tijdje op dezelfde stoel ging zitten, dan begon de stoel te wiebelen. Mijn man is niet heel zwaar, onder de 100 kilogram, dus aan zijn gewicht is het niet te verwijten.
Helaas zijn nu twee van de vier stoelen weer wiebelig, en je ziet aan het onderstel dat het punt waar de twee onderdelen bij elkaar komen verbuigt. Ze opnieuw vastschroeven helpt helaas niet, daar hebben we goed opgelet.
Meer veel verdriet moeten we afscheid nemen van deze prachtige stoelen. Hopelijk verbeteren ze dit onderstel, want dat zou deze stoelen pas echt afmaken.
Klantenservice was snel, en uiteindelijk heeft deze passende oplossingen aangeboden. Ik vond het contact aan het einde wel heel dwingend (de stoelen zouden per direct afgehaald worden, hier viel er verder niet over te praten). Nu wachten dat, over 14 dagen, ons geld teruggestort wordt. De stoelen zullen gebruikssporen hebben, we hebben ze tenslotte 1 jaar gebruikt (met 3 kinderen), maar zijn zeker niet beschadigd teruggeleverd.
De stoelen zijn opgehaald, maar onbeschermd terug gegeven (vanwege de korte tijd, en geen beschikbare middelen om ze te beschermen). Ben benieuwd hoe ze aankomen bij het distributiecentrum.
Al met al, jammer dat het zo is gegaan met de stoelen, voor nu nog tevreden met de afhandeling, ondanks dwingende afhaling van stoelen. Nu afwachten dat we het geld terug krijgen.

De afhandeling, bijvoorbeeld afhalen van goederen, met meer samenspraak doen en betere instructies geven.

Score voor LIVIN24: 3/5
Zou u Livin24 aanbevelen? Ja