LIVIN24

1939 beoordelingen

Roderick de Wit

Erg negatieve ervaring; bestellingen worden niet de volgende werkdag verstuurd indien je voor 15:00 besteld maar de dag erna. Na het ontvangen van twee stoelen heb ik en een poging gedaan om deze in elkaar te zetten. Doordat het frame volledig was verbogen was het niet mogelijk de stoelen in elkaar te zetten. Vervolgens zijn de beide stoelen retour gegaan en zou er twee nieuwe stoelen worden verstuurd. Ik ontving één nieuwe stoel, dit keer zonder schroeven set en kon de stoelen niet in elkaar zetten. Enkele dagen later ontving ik de tweede stoel met maar één schroeven set, niet zoals op verzoek een extra set schroeven. Zojuist ontving ik per post een extra schroeven set maar deze passen niet bij de stoel. Na 18 dagen na de bestelling heb ik nog geen twee stoelen waar ik normaal op kan zitten.

Conclusie; Chinese producten en een magazijn waar geen enkele controle is of enigszins geluisterd word naar de klant. Overigens heeft het moederbedrijf verschillende sites zoals Livin24 die dezelfde of andere Chinese producten verkoopt.

Kwaliteitscontrole op de Chinese producten

Score voor LIVIN24: 0.5/5