Stoel is geleverd zonder schroefjes/ringetjes. Heb nu 6 pogingen gedaan om de schroeven/ringetjes alsnog te krijgen en nog steeds niet alle benodigde onderdelen ontvangen. Toen ik vroeg of ze me inmiddels geen korting moesten geven voor al het ongemak kreeg ik paar euro korting. Staat niet in verhouding tot werk (en kosten) die ik hieraan heb gehad.
Betere service als er dingen niet goed gaan en klant compenseren voor ongemak!
Reactie LIVIN24:
Beste Melissa,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen in onze webshop. Wij vinden het erg vervelend dat de schroeven er niet bij zaten. Wij hebben dit gecontroleerd en uiteindelijk de juiste schroeven opgestuurd. Helaas ontvingen wij al snel een berichtje dat de ringetjes er niet bij zaten. U gaf aan dat u de stoel niet in elkaar kon zetten zonder ringetjes. Echter hebben deze ringen geen werking en kan de stoel gewoon in elkaar worden gezet. U wenste alsnog de ringetjes te ontvangen, wat we natuurlijk ook gaan uitvoeren, maar daarnaast wenste u nog een tegemoetkoming. Wij hebben uitleg gegeven in de e-mail waarom wij geen tegemoetkoming kunnen geven en hebben hierbij nogmaals meerdere keren ons excuus aangeboden de niet door u worden aanvaard. Om u sneller te helpen, hebben wij zelfs nog voorgesteld dat u zelf ringetjes kon aanschaffen en dat wij deze vergoeden, ook dat mailtje werd niet goed door u ontvangen en krijgen we telkens flink de baard eraf. Nogmaals, vinden wij het enorm vervelend maar hopelijk ziet u ook in dat wij ons best doen om u zo goed mogelijk te helpen met de onderdelen die missen.
Ons excuus voor alle ongemakken rondom uw bestelling. Als er nog vragen zijn, horen we dit heel graag via de e-mail en staan wij graag voor u klaar.
Team Livin24