LIVIN24

1939 beoordelingen

Gerard Bosma

Wij hebben 6 stoelen gekocht van het merk Bronx71. Velvet eetkamerstoelen. 2 Toby groen, 2 Lisa zwart en 2 Mika antraciet. Dit geheel staat prachtig bij de zwarte eetkamertafel. De stoelen zijn van een mooie kwaliteit en de velvet stof maakt het echt af. Ook de prijs past goed bij het gebodene. Wij hadden 2 verkeerde stoelen besteld maar mochten deze weigeren bij aflevering. De andere stoelen werden direct naar ons verzonden zonder dat het geweigerde pakket al binnen was. Dit noem ik vertrouwen hebben in de klant. Service bestaat dus zeker nog. Waar maak je dit nog mee. Dit alles is via de mail keurig opgelost. Na het bestellen word alles keurig die zelfde dag nog verzonden. Door de drukte bij de vervoerders (dhl) zijn sommige pakketten iets langer onderweg geweest dan de 24 uur die er voor staan. Maar dat is nu eenmaal zo in deze tijd. Het mail verkeer gaat snel en word vriendelijk beantwoord. Samengevat: Mocht je je interieur willen vernieuwen dan kan je beslist niet om Livin24 heen. Top service en mooie meubels.

Reactie LIVIN24:

Beste Gerard (en Bea),
Bedankt voor jullie prachtige review en wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en producten.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige stoelen en vonden het contact met jullie ook erg prettig.
Wij zien je graag nog eens terug in onze webshop of in een van onze showrooms!
Team, LIVIN24

Score voor LIVIN24: 5/5