Super ervaring gehad. Ik had een vraag met betrekking tot het vooruit zetten van de levertijd. Via een appje was ik onwijs snel geholpen! De stoel kwam een aantal dagen later dan verwacht, maar dat ligt natuurlijk bij de bezorgdiensten. Sowieso was dat geen probleem. De stoel is onwijs gaaf en ik krijg er vaak complimenten voor. Super blij mee! Ook is de website overzichtelijk met mooie productfoto’s. De stoel is exact wat ik had verwacht en hoe deze eruit zag op de website!
Wellicht is het handig om in de bestelstraat aan te kunnen geven wanneer je je artikel geleverd wilt hebben. Nu kon het (hoe gemakkelijk het ook was) alleen via de klantenservice.
Reactie LIVIN24:
Beste Danielle,
Bedankt voor je mooie en positieve review en wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons en onze service.
Wij gaan je feedback meenemen en hopen dit in de toekomst zal verbeteren. Wanneer je je verzending op een andere datum wil kan dit ook via het "opmerkingen" vakje bij het bestellen.
Wij wensen je heel veel plezier met je prachtige nieuwe Ivy fauteuil en hopen dat je nog veel meer complimentjes over mag krijgen.
Tot ziens in onze webshop!
Groetjes,
Team LIVIN24