Linda

Eens en nooit weer! Geen goed woord voor over! En nog liegen ook in een reactie!

Ervaring LOI Kidzz

En nog liegen ook! Inmiddels dus het certificaat binnen en NIET het diploma waar jullie het in je weerwoord over hadden. Schamen moeten jullie je! Heel hard! Jammer dat ik geen 0 kan geven!

En nog goed proberen te praten ook in jullie commentaar; het moet niet gekker worden! Dit zal wel weer eerst door jullie bekeken worden voordat het geplaatst wordt, als jullie het niet al helemaal censuur gaan laten zijn en het dus überhaupt niet geplaatst wordt. Mij is niets bekend van formulieren, wel heb ik wat info per e-mail gestuurd (2x) en nooit reactie op ontvangen, meermalen bellen en niet geholpen kunnen worden, dus hoe vaak had ik dan moeten blijven proberen? Ik heb toen al geopperd of er niet iets te regelen was, maar daar waren geen oren naar. Bovendien is er ook zeker geen diploma onderweg zoals uw medewerkster mij duidelijk heeft laten weten; het is alleen een bewijs van deelname.
Schamen moeten jullie je!

Enorm ontevreden! Om te beginnen al gedoe met niet de juiste computer. Vervolgens een gloednieuwe aangeschaft en nog steeds regelmatig vastlopen en vertragingen en vervolgens blijkt diplomagarantie ook nog eens een wassen neus! Contact met LOIKidzz lost ook nog eens niets op; in het begin al niet toen we problemen met de PC ondervonden en nu wederom niet waar het gaat om het niet krijgen van het diploma!
Bovendien inmiddels ontdekt dat zelfs het niet behalen van het diploma ligt aan de traagheid en het vastlopen van het programma, want bij Picatypen heeft ze deze problemen dus totaal niet (en scheelt nog een hoop geld ook voor de andere kinderen).

Score voor LOI Kidzz: 0.5/5
Zou u LOI Kidzz aanbevelen Nee
Gekochte cursus: Typecursus (nieuwe stijl)