PABO
Ervaringen LOI
Zeer ontevreden. De LOI maakt absoluut niet waar wat ze beloven. Zo is het zelden tot niet mogelijk om buiten kantoor tijden examen te doen, wat erg vreemd is bij een opleiding die je in je eigen tijd kan doen. Verder lijkt het onmogelijk om ondersteuning te krijgen bij vakgerichte vragen. Ook duurt het weken voor de uitslag van examens binnen is. Er is ook geen actieve coach die met je mee kijkt en op vaste tijden of als ze zien dat je vast loopt met je contact opneemt. Kort gezegd een zoek het maar zelf uit zodra we je geld binnen hebben organisatie
Reactie LOI:
Geachte mevrouw Slingerland,
Ik vind het zeer jammer om te vernemen dat u het zo ervaart. De beschikbare tijden voor flexibele examens verschillen per testcentrum. Hoofdzakelijk is dit inderdaad van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Dit heeft te maken met onderlinge afspraken die zijn gemaakt tussen de LOI en de testcentra. Mijn collega heeft uw signaal in ieder geval doorgezet naar het examenbureau.
Met betrekking tot de ondersteuning kunnen wij aangeven dat u voor iedere module een vakdocent toegekend heeft gekregen. Deze vakdocenten zijn te benaderen door in de betreffende modulewerkruimte uw vraag te stellen middels de optie 'Vragen over de leerstof'. Door uw vraag in de module te stellen, gaat deze rechtstreeks naar uw docent toe van die module.
Bij het nakijken van examens komt er een grote mate van zorgvuldigheid en precisie aan te pas. Het kan daardoor voorkomen dat bij sommige examens het volledige termijn noodzakelijk is voor de correctoren. Ik zie echter dat jouw examens van dit jaar tot op heden allen binnen twee weken beoordeeld waren. Mijn excuses als dit eerder langer heeft geduurd dan wenselijk.
Omdat wij een afstandsopleider betreffen en u een afstandsopleiding bij ons volgt is het inderdaad niet zo dat u actief benaderd wordt om uw opleiding te volgen. Bij afstandsopleidingen is er veel zelfstandigheid en discipline vereist. Cursisten die bij ons een opleiding aangaan kunnen ieder zelf het beste bepalen, naast hun dagelijkse activiteiten, hoe zij de opleiding indelen en/of inplannen.
Mocht u echter meer begeleiding wensen bij uw opleiding, kunt u dat te allen tijde aanvragen bij uw coach. Uiteraard is onze Klantenservice tevens voor u beschikbaar om u eventueel met algemene vragen of bij de begeleiding op de digitale leeromgeving op weg te helpen.
Wij willen u hartelijk danken voor uw feedback en hebben uw verzoek met betrekking tot de examentijden doorgestuurd aan ons Examenbureau ter verbetering. Mocht u nog vragen hebben, naar aanleiding van dit bericht, vernemen wij dat graag.
Thirza
LOI Webcare