VWO deelcertificaten (natuurkunde, scheikunde, wiskunde A en Engels)
Ervaringen LOI
Ik vind de vakken inhoudelijk prima. Ook de LOI campus (website) is mooi en duidelijk weergegeven. Het enige waar ik tegenaan loop is het contact met LOI zelf. Op de mails wordt pas met een week gereageerd. Ook aan de telefoon hang ik steeds meer dan 25 minuten in de wacht. Halverwege oktober heb ik mij aangemeld maar ik heb nog steeds één vak niet thuis ontvangen. Doordat het contact zo stroef verloopt, weet ik ook niet wanneer ik deze kan verwachten.
Reactie LOI:
Beste Nikki,
Hartelijk dank voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden met met je opleiding en de faciliteiten! Bij de klantenservice is het inderdaad op het moment erg druk. Dit heeft te maken met onze campagne-periode waarin er ook meerdere klassen van start gaan. Derhalve is het deze maand inderdaad even stukken drukker dan gebruikelijk. Mijn excuses hiervoor. We doen ons uiterste best alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Ik zie dat er gisteren een e-mail van je is binnengekomen met betrekking tot het lesmateriaal. Ik kan je echter aangeven dat dit lesmateriaal aanstaande week bij je bezorgd zal worden, je kunt het derhalve spoedig verwachten.
Daarbij is het zo dat wanneer je reeds cursist bent, je geen nieuw inschrijfgeld hoeft te betalen. Wanneer je je voor een nieuw onderdeel wenst in te schrijven, kun je dat het beste telefonisch doen via de afdeling Studievoorlichting via 071-545 12 34 (Optie 1: nog geen cursist). Zij kunnen dit voor je verzorgen.
Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht er nog iets zijn, verneem ik het graag!
Thirza
LOI Webcare