LOI

Nuesink

Mbo basis tandartsassistente

Ervaringen LOI

Het is een drama ! Begin september met de eerste module begonnen. Vervolgens half oktober het examen aangevraagd. Wat blijkt; het examen is voorlopig niet te boeken.Dit ivm dat het studiemateriaal niet volledig is!!!! Wanneer dan wel? Nou, dat wisten ze allemaal niet. Zó vaak gebeld, dan ben je de 10de of 16de wachtende. En op je mail krijg je pas na een dikke week antwoord.
Vervolgens komt er een antwoord wanneer het examen weer te boeken is; eind november komt het extra lesmateriaal op de campus en begin december staat het examen weer open.
Het is vandaag 30 november, niets , noppes, nada op de campus. Dan maar weer bellen en dan krijg je wéér te horen dat ze het niet weten en je niet verder kunnen helpen...ja, een mail sturen naar de desbetreffende mevrouw die er over gaat. En dan kan het minstens 8!!!!! dagen weer duren dat je bericht krijgt. Ondertussen ben ik wel verder gegaan met de volgende module. Maar het is gewoon irritant , de andere stof moet "warm" blijven dus daar ben ik ook druk mee. Al met al een waardeloze organisatie! Lekker in je eigen tempo studeren en examen doen wanneer je zelf wilt is volgens mij hun slogan, nou niets is minder waar. Ik ben teleurgesteld...

Reactie LOI:

Beste Nuesink,
Vervelend dat de module nog steeds niet beschikbaar is. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. We doen ons uiterste best om de module zo spoedig mogelijk gereed te hebben.
Fijn dat je wel alvast verder kunt met een andere module.
Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen dan kun je een e-mail sturen naar webcare@loi.nl.
Patricia
LOI webcare