LOI

Dexter

ICTbeheer 4

Ervaringen LOI

Slechte ervaring met opleiding ICT bij het LOI
2x een 5 gehaald voor tentamen, na voor de oefentoetsen 2x een 8 te hebben gehaald.
Zou graag wten hoe dat komt, maar docent kan niet helpen, hij heeft geen inzicht examen. inzage examen is nml niet mogelijk door specialist (docent)maar enkel
Door LOI medewerker.?????
Word van het kastje naar de muur gestuurd, sta soms 45 minuten in de wacht en kom maar niet verder!
Begeleiding ervaar ik dus als zeer slecht en verlies motivatie voor de studie!

Reactie LOI:

Geachte heer/mevrouw,
Jammer om te vernemen dat u uw examens niet behaald heeft. Wat de reden is waardoor u uw oefenopgaven wel behaald, maar het examen niet kan te maken hebben met verschillende factoren. Een inzage is te allen tijde geadviseerd om de gemaakte fouten in te kunnen inzien en daarvan te kunnen leren. De inzageprocedure voor de LOI-examens staan op de campus vermeld bij de exameninformatie waar u ook uw examen heeft geboekt. Hier treft u ook het aanmeldformulier met de mogelijke data om de inzage te doen. Inzage vindt te allen tijde plaats onder toezicht van een afgevaardigde van de Examencommissie.
Bij examens van externe instanties, kunt u de inzageprocedure terugvinden op de website van de instantie, maar ook vaak in uw examenbevestigingen.
Wat de reden is waarom u zo lang in de wacht heeft moeten staan kan ik zo helaas niet achterhalen. Onze wachttijden zijn het afgelopen najaar op sommige piekmomenten inderdaad langer geweest dan wenselijk. Dit jaar zijn de wachttijden daarentegen niet zo hoog opgelopen. Mijn excuses dat dit eerder wellicht wel het geval is geweest bij u.
Indien ik hierin nog iets voor u kan betekenen, verneem ik het graag.
Thirza
LOI Webcare