LOI

P. Lachman

Adobe Indesign

Ervaringen LOI

Ik ben erg ontevreden over LOI. Ik vind het apart dat er tussen de klachten opeens dolenthousiaste recensies staan van klanten die LOI helemaal super vinden. Handig, het gemiddelde gaat zo wel omhoog ja.
- de lesstof is niet up-to-date
- als je belt is de wachttijd gemiddeld 15 min. (heb ik 3 keer meegemaakt en niet op dezelfde dag)
- n.a.v. mijn klacht i.v.m. de lesstof heb ik 5 weken moeten wachten op een persoonlijk antwoord én die mail ontving ik na 3 keer schriftelijk rappelleren en zelf weer telefonisch contact opnemen met LOI. "Toevallig zou ik die dag gemald worden"
- na de wachttijd van 5 weken ontving ik een onbegrijpelijke reactie met nul inlevingsvermogen. Na 5 weken! Het is voor mij duidelijk dat jullie je klanten niet nodig hebben
- huiswerk wordt niet zorgvuldig en niet regelmatig nagekeken
- ik las een ook voor mij herkenbare klacht over LOI op FB (een nette klacht, geen scheldpartij), waarbij LOI aangaf dat de klant niet op hun 'PM' had gereageerd en dat ze de klacht daarom zouden verwijderen. Ik zag vandaag dat de opmerking van de meneer inderdaad was verwijderd. LOI, feitelijk is zo een opmerking ook een recensie. Ik, als klant, zie dit als het verbergen van klachten over zaken die niet goed gaan bij jullie. Je geeft een erg slecht signaal af naar andere klanten als je een klacht verwijderd, het is ook respectloos naar de meneer (JULLIE KLANT) toe

Ik heb doorgegeven aan onze personeelsafdeling om geen LOI-cursussen meer aan het personeel voor te stellen. Het is zonde van het geld en mijn tijd geweest Onbegrijpelijk dat een instantie wat al zo lang bestaat zo amateuristisch/ onprofessioneel werkt, dit had ik niet verwacht.

Reactie LOI:

Geachte heer/mevrouw Lachman,
Jammer om te vernemen dat u er zo over denkt. De recensies/reacties op zowel deze pagina als andere pagina's zijn van echte cursisten of geïnteresseerden. Wij vernemen graag van u waarom u denkt dat dit anders is.
Onze wachttijden waren in het najaar inderdaad helaas langer dan wenselijk. Deze drukte was helaas niet voorspelt. Er is wel direct actie op ondernomen en sindsdien zijn de wachtrijen aanzienlijk verminderd en is de verwachting dat deze nog verder gaat verminderen. Ik kan u garanderen dat wij er hard aan werken om alle binnenkomende vragen en verzoeken zo spoedig mogelijk te beantwoorden en wij ons best doen deze processen nog verder te verbeteren.
Ik begrijp uit uw bericht dat u meerdere problemen heeft bij uw opleiding. Ik wil u graag helpen. Om dat te kunnen doen wil ik u vriendelijk verzoeken een e-mail te sturen naar webcare@loi.nl met nadere toelichting en uw cursistgegevens. Op basis van de gegevens die wij van Feedback Company met uw recensie ontvangen, is het voor ons helaas niet mogelijk uw opleidingsgegevens te achterhalen.
In uw bericht geeft u tevens aan dat er een bericht op Facebook door ons verwijderd zou moeten zijn. Naar mijn weten heb ik geen berichten verwijderd van Facebook van een persoon die wij een PM hebben gezonden. Ik ontvang hier graag meer informatie over van u zodat ik nader kan controleren wat u bedoelt.
Aangezien Feedback Company helaas niet de mogelijkheid biedt om hier een dialoog te starten, wil ik u verzoeken een e-mail met nadere toelichting te sturen naar webcare@loi.nl. Ik help u graag verder. Bij voorbaat dank.
Thirza
LOI Webcare