LOI

Miriam Karhof

VRESELIJK, te vermijden!!!!

Ervaringen LOI

Ik ben sinds een jaar bezig met het volgen van de HBO Verpleegkunde bij de LOI. Als ik ooit diploma haal is het ONDANKS de LOI en zeker niet dankzij. Traag met verwerken van gegevens. Als je een mail terugkrijgt, staan daar altijd fouten in. Het is niet mogelijk om iemand aan de telefoon te krijgen die inhoudelijk iets weet van de opleiding. Ik probeer nu al een maand een stagedocent te krijgen via het stagebureau. Krijg ik weer een mail die nergens op slaat. Ik ben een maand geleden geslaagd voor examen, gegevens nog niet verwerkt in examenoverzicht. Het is echt een totale RAMP.
Enige pluspunt: de docenten zijn goed!

Reactie LOI:

Beste Miriam,
Wat jammer om te vernemen dat je er zo over denkt. Naar aanleiding van jouw bericht heb ik uitgezocht wat de reden is waarom jij nog niet over een stagedocent beschikt.
Voordat je mag starten met jouw stage dien je het examen ‘Verpleegkundige vaardigheden I’ met een voldoende af te leggen. Ik zie dat jij dit examen hebt gemaakt op 10-2-2018. Na afloop kunnen de examinatoren je een indicatie geven over hoe je gepresteerd hebt. Echter is dit nog geen definitief resultaat. Voordat de uitslag definitief wordt vastgesteld, zullen wij intern nog een aantal controleslagen uitvoeren. Momenteel zijn wij bezig met dit traject. Naar verwachting zal jouw definitieve resultaat deze week bekend worden gemaakt.
Hiernaast ben je via de mail geïnformeerd over het ontbreken van een CV van jouw stagebegeleider tijdens het versturen van de praktijkovereenkomst. Je hebt het stagebureau gewezen op een link naar de LinkedIn-pagina van jouw stagebegeleider. Hierbij kan ik je informeren dat wij de pagina zullen hanteren als CV.
Zodra wij een positief signaal krijgen omtrent de uitslag van het examen ‘Verpleegkundige vaardigheden I’, zullen wij de praktijkovereenkomst met terugwerkende kracht in behandeling nemen. Wij zullen in dit geval een uitzondering maken en de stage-uren vanaf 5-3-2018 meetellen. Vervolgens krijg je een stagedocent toegewezen. Na het maken van inzendopgave 253P1 (stageleerplan) zal de docent contact met jou opnemen.
Wanneer je nog vragen heeft en/of opmerkingen, verneem ik het uiteraard graag. Je kunt in dat geval ons benaderen via webcare@loi.nl met een verwijzing naar dit bericht op Feedback Company.
Alain, LOI Webcare

Score voor LOI: 0.5/5