LOI

Mica Vertalingen

Gewoon slecht

Ervaringen LOI

Vorig jaar begonnen met een deelopleiding Inleiding technisch vertalen Engels.
De cursus zou drie maanden duren maar door het trage terugsturen van het huiswerk ben ik bijna een jaar bezig geweest. Ik volgde de cursus voor PE-punten. Het studiemateriaal was erg eenzijdig en niet echt relevant voor technisch vertalen in het algemeen. Vanwege de investering en de punten ben ik doorgegaan. Halverwege kreeg ik bericht dat de cursus was opgeheven. Ik deed examen maar slaagde niet. Ik kreeg geen inzicht in de fouten. Ik vroeg een herexamen aan, maar ondertussen was mijn dashboard en lesmateriaal niet meer bereikbaar. Alhoewel ik al 25 jaar vertaal, zakte ik weer. Weer geen inzicht in de procedure. Ik verzocht toen tenminste PE toegewezen te krijgen voor de studieuren van de cursus. Dat werd afgewezen, terwijl dat elders wel gebruikelijk is. Al met al was dat de laatste cursus die ik deed bij LOI en ik kan het iedereen afraden. Ik volg nu opleiding bij KTV Kennis, dat op een veel hoger niveau ligt.
FJM - Bilzen

Reactie LOI:

29-3-2018
Beste heer Bilzen,
Hartelijk dank voor je bericht.
Jammer om te vernemen dat je het zo hebt ervaren. Ik wil graag voor je nagaan wat ik hierin voor je zou kunnen betekenen.
Op basis van de huidige aangeleverde gegevens kan ik je helaas niet terugvinden in ons systeem. Graag ontvang ik je cursistennummer of postcode en huisnummer zodat ik de gegevens nader kan controleren. Zou je die informatie willen sturen naar webcare@loi.nl met een korte toelichting van de situatie? Ik help je graag verder op weg.
Ik verneem het graag. Alvast bedankt.
Alain, LOI Webcare
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
4-4-2018
Beste heer Bilzen,
Wij hebben tot op heden helaas geen reactie ontvangen op bovenstaand bericht. Mochten wij voor 7 april 2018 geen reactie ontvangen, dan zullen wij het bericht voor onze eigen administratie sluiten.

Alain, LOI Webcare
6-4-2018
Beste heer Bilzen,
Omdat wij geen reactie meer van u hebben ontvangen, sluit ik hierbij het bericht. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via webcare@loi.nl.
Anne, LOI Webcare

Score voor LOI: 1/5