SPH Jeugdzorgwerker
Ervaringen LOI
De start van mijn opleiding had wat voeten in de aarde. De bewegwijzering in de campus was niet helemaal duidelijk en ik kreeg een update van een module aangeboden, maar heb diverse keren moeten bellen om deze omgezet te krijgen en moest anderhalve week op een nieuw boek wachten. Positief: na de update waren de aanwijzingen voor de volgorde veel duidelijker en de lesstof is interessant en uitdagend. Mijn eerste inzendopdracht had ik bovendien al binnen enkele uren, voorzien van commentaar van de docent terug.
Reactie LOI:
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor je review.
Wat jammer om te lezen dat een aantal zaken niet helemaal duidelijk waren aan het begin van je studie. Gelukkig is dit tot een goed einde gekomen!
Het is begrijpelijk dat de online campus af en toe ingewikkeld overkomt. Er wordt namelijk erg veel informatie aangeboden. Wanneer je ergens niet uitkomt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord!
Wij waarderen het zeer dat je de tijd en moeite hebt genomen om hierover een bericht te plaatsen. Ik wens je nog veel studieplezier.
Alain, LOI Webcare