Financieel administratief medewerker.
Ervaringen LOI
Ik ben erg tevreden over de opleiding zelf. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, waardoor het makkelijk te volgen is. Ik vind het alleen lastig om bestanden te vinden op mijn account van LOI en ik zou niet weten hoe ik mijn examen aan moet vragen hoe dat dan in zijn werk gaat.
Reactie LOI:
Beste Sanne,
Ik wil je bedanken voor het schrijven van dit positieve bericht!
Het vinden van bepaalde bestanden kan af en toe lastig zijn. Veel van de nodige bestanden zijn terug te vinden in de mediatheek op de LOI Campus.
Het boeken van examens doe je ook via de online leeromgeving. Wanneer je ingelogd bent, klik je bovenaan de pagina op ‘werkruimtes’. Vervolgens kies je voor de opleidingswerkruimte ‘Kort MBO Medewerker (financiële) administratie [LD1010]’. Hierna kiest je in het linker menu voor ‘examenoverzicht’ (in dit menu is tevens de mediatheek te vinden). Je komt vervolgens op een pagina met alle examens. Op deze pagina dien je jouw ID-gegevens te verifiëren. Wanneer je dit gedaan hebt, kan je het gewenst examen selecteren om deze te boeken. Wanneer je op het examen klikt, zal de exameninformatie volgen.
Ik wens ik je nog heel veel studieplezier toe. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Alain, LOI Webcare