Hbo bachelor docent nederlands 2de graad
Ervaringen LOI
Na wat opstartproblemen met de LOI campus (het filmpje cq handleiding is erg summier) loopt het nu prima. Communicatie met coach is wat stroef, erg lang wachten op antwoord.
Reactie LOI:
Beste Monique,
Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de opstartproblemen met de Campus verholpen zijn. Onlangs hebben wij de quickstart ontwikkeld om studenten op weg te helpen bij de start van de opleiding. Mocht je deze nog willen ontvangen kan je een e-mail sturen naar webcare@loi.nl met daarin je cursistennummer. Ik zal je dan de quickstart toesturen.
De docenten streven ernaar om binnen 48 uur feedback te geven op huiswerkopgaven of vragen te beantwoorden. Het kan voorkomen dat dit soms langer duurt. Ik begrijp dat dit vervelend kan zijn als je wacht op een antwoord om verder te kunnen gaan met de opleiding. Als een antwoord te lang op zich laat wachten kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen dan de docent benaderen.
Ik wens je veel studieplezier toe! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Sharon, LOI Webcare