Praktijkdiploma Boekhouden
Ervaringen LOI
Deze week ben ik begonnen met deze thuisstudie, mijn boeken waren snel binnen en ik kon eind van de middag al starten met de opleiding. Ik moest even puzzelen hoe alles werkte op de website, maar dit is vrij gemakkelijk. Wel vind ik de vormgeving wat ouderwets. Ook moet ik de opdrachten van mijn boeken buiten LOI om nakijken en maken. Ik merk dat het wel pittig is als je dit doet zonder enige boekhoudkundige voorkennis, ik zou andere aanraden eerst Basiskennis Boekhouden te volgen. Al met al zijn de boeken voldoende duidelijk en de klantenservice is erg vriendelijk. Als ik klaar ben met mijn opleiding die ik nu volg aan een reguliere school en als ik klaar ben met deze thuisstudie ga ik waarschijnlijk ook een HBO bachelor aan het LOI studeren. Erg tevreden!
Reactie LOI:
Goedemiddag Heleen,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding en erover denkt om een hbo-opleiding bij ons te gaan volgen.
Voor de opleiding Praktijkdiploma boekhouden (PDB) werken wij samen met uitgeverij Convoy. Hiervan ontvangt u ook de studieboeken. Derhalve kan je de antwoorden op de opdrachten uit het opgavenboek controleren via de website van Convoy.
Wanneer je tegen onduidelijkheden in de lesstof aanloopt of moeite hebt met bepaalde onderwerpen kan je de docent raadplegen via Vragen over de leerstof. De docent streeft ernaar om binnen 48 uur je vraag te beantwoorden, zodat je weer verder kan met de studie.
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen. Ik wens je veel studieplezier toe!
Sharon, LOI Webcare