HBO toegepaste psychologie
Ervaringen LOI
Deskundige docenten die je meenemen door de lesstof. De mappen van LOI zijn overzichtelijk en duidelijk. De klassikale lessen zijn te weinig in verhouding met de stof die behandeld wordt in de map. Daarnaast mist de toetsboom waardoor het lastig is om de focus te vinden op de stof die geleerd moet worden voor de examens.
Reactie LOI:
Beste Tanja,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om deze review te schrijven!
Fijn om te lezen dat het lesmateriaal in de smaak valt. Hiernaast kan ik je vertellen dat de klassikale lessen ter ondersteuning dienen. Tijdens de klassikale lessen krijg je de kans om de basis van de lesstof te bespreken, vragen te stellen aan een docent in persoon en kom je in contact met medestudenten. Het is helaas niet mogelijk om alle lesstof in de aangeboden klassikale lessen te bespreken.
Wij bieden geen toetsboom aan, daar wij per module een leerpad aanbieden. Hier wordt overzichtelijk in aangegeven welke onderdelen aan bod komen. Dezelfde onderdelen kunnen terugkomen in een examen. Hiernaast bieden wij algemene informatie (duur examen, open en/of gesloten vragen, materialen, etc) aan via het examenoverzicht op jouw LOI Campus.
Ik wens je nog veel studieplezier toe! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Alain, LOI Webcare