HBO Toegepaste psychologie
Ervaringen LOI
Ik ben erg ontevreden over de snelheid van de klantenservice. Reactietijd is erg traag en soms moet je dingen meerdere keren vragen voor het opgelost word. Voor de rest zijn de leeromgeving en de docenten prima.
Reactie LOI:
Beste Kim,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om jouw bevindingen kenbaar te maken!
Het is fijn om te vernemen dat de docenten en de LOI Campus naar wens zijn.
Na een administratieve controle is gebleken dat er een aantal van onze antwoorden buiten de gewenste reactietermijn vallen. Mijn excuses hiervoor! Ik zie dat de klantenservice niet direct antwoord op jouw vragen heeft kunnen geven, waardoor de gewenste informatie is opgevraagd bij andere afdelingen. In dergelijke gevallen kan de reactietermijn toenemen. Daarnaast kan ik je vertellen dat wij berichten op volgorde van ontvangst zullen behandelen.
Mocht een antwoord van de klantenservice langer op zich laten wachten door drukte, dan kan je wellicht een poging wagen via een ander kanaal (zoals Facebook). Ik zal vervolgens voor je aan de slag gaan!
Ik wens je nog veel studieplezier toe! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Alain, LOI Webcare