LOI

Annet

Zeer ontevreden.

Ervaringen LOI

Helaas zeer slecht..
Te duur, aangezien je geen boeken ontvangt maar A4 papier in een klapper. Ongelooflijk veel fouten heb ontdekt in de lesstof die ik overigens allemaal netjes heb gemeld. Helaas ervaring heb gehad met een zeer onfatsoenlijke sprekende docent. Je kunt het je niet voorstellen, maar waar. Afspraken niet worden nagekomen. Zeer veel zeer onduidelijk is. Je niet weet waar je aan toe bent. Eigelijk kan ik blijven doorgaan, maar dit lijkt mij al vrij duidelijk. Zeer teleurstellend.

Reactie LOI:

Beste Annet,
Bedankt voor je review!
Wat jammer om te vernemen dat je het op deze manier ervaart.
Fouten in het lesmateriaal is uiteraard niet de bedoeling en wij zijn dan ook dankbaar dat je dit bij ons hebt gemeld. Deze melding wordt meegenomen tijdens de eerstvolgende herziening van het lesmateriaal.
Ik vind het spijtig om te lezen dat je een onprettige ervaring hebt gehad met een docent. Ik zal dit dan ook melden bij de afdeling docentenbegeleiding.
Inmiddels hebben wij via e-mail contact over de zaken waar je tegenaan loopt. Ik zal mijn best doen om dit te verhelpen en je ervaring met ons te verbeteren.
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Sharon, LOI Webcare

Score voor LOI: 0.5/5