Bachelor of education: opleiding tot leraar basisonderwijs PABO
Ervaringen LOI
Op het constateren van fouten in 1 module van de lesstof na, is LOI over het algemeen een instelling die de opleiding overzichtelijk aanbied waarbij eigen planning geheel gemaakt kan worden binnen de totale lesstof per leerjaar. Heel passend in een gezinsleven waarnaast gewerkt wordt.
Ideaal is dat het grootste deel van de examens zelf in te plannen zijn op een locatie dichtbij mijn woonplaats.
Reactie LOI:
Beste van Voorst,
Bedankt voor de positieve review!
Fijn om te vernemen dat de opleiding je zo goed bevalt en goed te combineren is met het gezin en werk.
Fouten in het lesmateriaal is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je zo vriendelijk willen zijn om middels een bericht aan webcare@loi.nl aan te geven in welk materiaal je de fouten hebt ontdekt? Dan kan de studieleiding dit meenemen in de volgende herziening van het lesmateriaal.
Als je de fouten al hebt doorgegeven aan de klantenservice wil ik je hier hartelijk voor danken! Deze melding stelt ons staat om het lesmateriaal te verbeteren.
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Sharon, LOI Webcare