LOI

Michel

Java programmeren + inleiding Programmeren

Ervaringen LOI

opleiding java programeren + inleiding programeren.

compleet waardeloos heb meer dan een maand geleden mjn studie gestart en nog steeds niet mijn boeken ontvangen.

Als je de klantenservice belt is alles altijd het werk van een andere afdeling die op dat moment bezig is met iets dus he vervelend die kunenn nu geen antwoord geven na 1 week elke dag gebeld te hebben wordt je alleen maar afgewimpeld met onzin antwoorden waar je geen fluit aan hebt (en wel leuk aan het einde vragen "heb ik hier mee goed geholpen?' dan moet je eerst wat nuttigs vertellen of doen voordat je iemand helpt).

op de email reageren ze nu ook al te laat begin hier nooit aan ze willen alleen je geld en niks voor hoeven doen.

maakt het ook mooi dat ze je java 7 willen leren dat al sinds 2011 niet meer geupdate wordt dus zelfs als je de lestof hebt en je vak geleerd hebt heb je er nog niks aan.

Ik ben dan ook bezig met vragen van een terugave van me geld want dit is gewoonweg crimineel.

Reactie LOI:

Beste Michel,
Bedankt voor je bericht!
Wij betreuren het feit dat wij je niet hebben kunnen voorzien van een boek. Het desbetreffende boek is helaas niet meer verkrijgbaar, waardoor het niet mogelijk is om de cursus voort te zetten. Om deze reden zullen wij jouw verzoek om de cursus kosteloos te annuleren honoreren. Hierover ben je reeds per mail geïnformeerd. Ik wil je vriendelijke verzoeken om het ontvangen lesmateriaal te retourneren naar het adres uit de e-mail. Na ontvangst van het lesmateriaal zullen wij de annulering definitief maken.
Hiernaast kan ik je vertellen dat wij bezig zijn met een actualisatie van de cursus Java programmeren. Deze zal naar verwachting medio november gelanceerd worden.
Mijn excuses voor het ongemak! Ik ga ervan uit je van een passende oplossing te hebben voorzien. Mocht je aanvullende vragen hebben, dan wil ik je verzoeken om deze te stellen middels een reactie op onze mail.
Alain, LOI Webcare

Score voor LOI: 0.5/5