LOI

Marianne

SPH

Ervaringen LOI

Totaal niet tevreden! Na een jaar van veel gesprekken bij LOI, met medewerkers van LOI (telefonisch, via de mail en bij het bedrijf in Leiden zelf) open avonden bezocht, schijnen ze daar de waarheid mooi te kunnen verdraaien. Onder andere over de kosten van de gehele opleiding als over de hoeveelheid tijd je er per week in moet steken.
Telefonisch word je sowieso niet geholpen dus nu eindelijk via de mail met iemand contact maar ben ondertussen ook alweer 3! weken aan het wachten op een antwoord. Voelt me op zn zachts gezegd genaaid door de LOI!

(Op deze review krijg ik waarschijnlijk het standaard antwoord dat het op het moment druk is met beginnende klassikale opleidingen waardoor het antwoorden van de mail zo lang duurt)

Reactie LOI:

Beste Marianne,
Bedankt voor je bericht!
Wat jammer om te lezen dat je het op deze manier ervaart. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je verkeerd wordt voorgelicht. Je laatste e-mailbericht betreffende het lesgeld heb ik in behandeling. Wij zijn op dit moment aan het uitzoeken waar het eventuele verschil in het lesgeld vandaan komt. Je wordt hier per e-mail over geïnformeerd.
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Sharon, LOI Webcare

Score voor LOI: 1/5