HBO Leidinggeven
Ervaringen LOI
Super slecht! Ik heb bij inschrijven in november met een medewerker gesproken. Op de website stond: Voldoet de opleiding niet aan je verwachting? Dan kun je deze binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van redenen beƫindigen. De medewerker bevestigde mij dat als ik me in november inschreef en in januari begon dat ik alsnog van de opleiding kon beindigen, vandaar dat ik mij in november alvast heb ingeschreven anders zou ik dit wel later doen. Ik ben in januari met vol goede moet begonnen, maar merkte al snel dat het niks voor mij was. Ik heb gebeld en ineens kon ik niet meer van mij opleiding af omdat er in de algemene voorwaarden zou staan dat je 2 weken na inschrijving de opleiding kon beindigen. Dit staat volledig tegenover wat er op de website staat.
Nadat ik heb gebeld heb ik een e-mail met een klacht gestuurd en kreeg pas 6 weken na sturen een e-mail terug en daartussen heb ik nog 4 mails gestuurd. Zeer slecht bereikbaar dus! Begin aub nooit aan de LOI. Medewerkers zijn niet goed geinformeerd en de website spreekt tegen. Dankzij de fout van de website en medewerkers zit ik nu aan mij opleiding vast.