LOI

M. Buwalda

Bachelor

Ervaringen LOI

wisselend. De ene keer super vlot en snel, de andere keer te traag wat leidt tot ergernis en nog erger, tot studievertraging omdat men weken lang erover doet om een vraag te beantwoorden

Reactie LOI:

Beste Menno,
Bedankt voor je reactie.
Wat vervelend om te lezen dat je soms onze klantenservice slecht kunt bereiken. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten en ik bied je dan ook namens LOI mijn excuses aan. De afgelopen maanden hebben wij een groep nieuwe collega’s aangenomen, deze mensen worden momenteel ingewerkt zodat wij alle studenten en cursisten beter én sneller te woord kunnen staan.
Ik zou je graag tegemoet willen komen als blijkt dat je studievertraging hebt opgelopen door de verwerkingstijd van het beantwoorden van jouw vragen. Ook wil ik graag weten of je nog openstaande vragen hebt, zodat ik je hiermee kan helpen. Want natuurlijk wil ik dat je met vertrouwen je studie kunt volgen en afronden.
Zou je ons een bericht willen sturen via webcare@loi.nl met je cursistennummer? Dan neem ik contact met je op en help ik je graag verder!
Elize, LOI Webcare

Score voor LOI: 3/5