LOI

job van Essen

HBO Toegepaste Psychologie (thuis studie)

Ervaringen LOI

Telefonisten staan je voor vragen vriendelijke te woord. Verder zijn de opdrachten meestal goed uitgelegd en krijg ik meestal bij vragen snel reactie van docenten.
Nadeel van de studie vind ik dat het soms lang kan duren voordat je toetsuitslagen krijgt. Zo heb ik op 30 juli een toets gemaakt en heb hier geen uitslag van. Ik ben inmiddels ook bekend met het feit dat LOI 12 weken mag doen, om de uitslag van de toets te geven, maar voor het eventueel herkansen van een toets vind ik dit lang duren.
Ik heb wel gemerkt dat LOI altijd wel hun afspraken nakomen en dat het verder goed geregeld is.

Reactie LOI:

Beste Job,
Bedankt voor je positieve feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je over de meeste punten m.b.t. de studiefaciliteiten en docentenbegeleiding erg tevreden bent. Wij hanteren inderdaad een standaard nakijk termijn, zodat de examinatoren alle gemaakte examens zorgvuldig kunnen beoordelen.
Wij gaan graag voor je na wat momenteel de status is van jouw examenuitslag. Wanneer je ons in een e-mail bericht de volgende gegevens kunt aanleveren, kunnen we hiermee direct voor je aan de slag gaan.
Cursistennummer.
Modulenaam
Examencode
We zien je reactie graag tegemoet!
Wishal,LOI Webcare

Score voor LOI: 4/5