LOI

Lydia Monfils

Opleiding Huiselijk en seksueel geweld

Ervaringen LOI

Ik zou graag iets positiefs hier neer zetten maar tot op heden is het in 1 woord waardeloos. 11 nov heb ik een opleiding aangevraagd maar tot op heden nog niks binnen. Na een aantal mails verstuurd te hebben geen reactie, toen een aantal keer gebeld, vriendelijk personeel aan de lijn gekregen en zouden alle drie mij terug bellen. Loze woorden bij alle drie de medewerkers van de LOI. Ik heb er geen vertrouwen in. Ik had goeie hoop, maar ben toch echt van plan om alles te ontbinden en naar een ander opleidings instituut over te stappen. 3 werkdagen zou het duren, nou deze is ver overschreden. Excuses zijn leuk maar ik heb er geen drol aan. Ik vind het echt super jammer, maar het is zoals het is. Het is maar goed dat ik nog niks betaald heb, anders werd het een ander gevecht. Jullie merken wel dat het me de keel uithangt door alleen maar te horen ja mevr erg vervelend en onze excuses hiervoor, we gaan het gelijk uitzoeken en dan bel ik u zo terug. Bla bla bla

Reactie LOI:

Beste Lydia,
We begrijpen dat je hier niet positief over bent, wat ontzettend naar om te lezen dat dit zo is gelopen.
De opleiding die je bent begonnen heeft lesmateriaal dat momenteel, door een herziening op een boek, niet leverbaar is. Degene die hier over gaat, hebben we zojuist hier over gesproken.
Onze collega’s hebben dit ook getracht te doen, enkel zonder succesvol resultaat.
Op grond van het momenteel niet kunnen leveren van het beloofde lesmateriaal, zullen we de opleiding dan ook kosteloos annuleren.
Je zult hier van nog een bevestiging ontvangen per e-mail.
Nogmaals onze excuses.
Een fijne dag toegewenst.
Linsey, LOI Webcare

Score voor LOI: 1/5