LOI

Chris

3 maanden wachten op diploma

Ervaringen LOI

Op 6 mei 2020 wachtte ik 2 maanden op mijn diploma. Denise zou het "volgende week" opsturen. Vandaag 6 juni 2020, een maand later... nog steeds niks ontvangen...

Helaas heb ik tijdens mijn studie meerdere keren gemerkt dat de LOI herhaaldelijk toezeggingen niet nakomt. Indien je overweegt een opleiding te gaan volgen zou ik dit op basis van mijn ervaringen afraden.

---------- Forwarded message ---------
Van: LOI Klantenservice
Date: vr 8 mei 2020 om 15:22
Subject: Een bericht van de LOI: Re: Antwoord op uw bericht: Diploma C. Groeneveld - cursist 122504836 [#2470647]

Beste heer Groeneveld,

Bedankt voor uw bericht van 6 mei 2020 waarin u aangeeft dat u al twee maanden wacht op uw diploma. U heeft uwdiploma uiterlijk 15 mei nodig in verband met uw inschrijving voor een andereopleiding.

Jammer om te vernemen dat u uw diploma nog niet heeftontvangen.

Ik heb uw vraag voorgelegd aan ons examenbureau.Inmiddels heb ik hier een terugkoppeling op ontvangen.
Momenteel ligtuw diploma ter controle bij de examencommissie. Wanneer zij het diplomagoedkeuren en er verder geen bijzonderheden zijn zal uw diploma komende weekverzonden worden.

Alvast bedankt voor uw geduld!

Ikwens u verder veel succes toe in de toekomst.

Heeft u nog verdere vragen, aarzel dan niet omcontact met ons op te nemen.

Denise Verhaar
Afdeling Klantenservice

LeidseOnderwijsinstellingen Tel.: 071 545 1234

Kijk voor andere contactmogelijkheden en onze openingstijden op loi.nl/service-en-contact

Reactie LOI:

Beste Chris,
Bedankt voor je bericht!
Wat vervelend om te lezen dat je het diploma ondanks eerdere toezeggingen nog niet hebt ontvangen. Indien dit nog steeds het geval is willen wij je vriendelijk vragen ons nogmaals via een persoonlijk berichtje te benaderen zodat de situatie kan worden uitgezocht.
Het e-mail adres waarop je ons kunt benaderen is webcare@loi.nl, zoals eerder is gecommuniceerd.
Wishal, LOI Webcare

Score voor LOI: 0.5/5