LOI

Onderwijsassistent

Ervaringen LOI

In een eerder bericht van januari 2020 schreef ik onderstaande, waarna ik bericht kreeg van LOI of ik mijn gegevens in kon sturen en of ze mij iets aan konden bieden zodat ik de review zou verwijderen. Gegevens heb ik ingestuurd, meer uit nieuwsgierigheid, er zou binnen vijf dagen contact met mij opgenomen worden. Zelfs dat was te ingewikkeld voor de LOI. Twee week later kreeg ik eenzelfde bericht: of ik mijn gegevens wilde insturen zodat ze mij iets aan konden bieden. Schandelijk. Neem de cijfers dus niet al te serieus, slechte reviews proberen ze weg te krijgen.

Ter aanvulling op onderstaande: het is inmiddels juni, ik heb nog altijd geen diploma gezien en ben nog altijd aan het mailen en bellen.

Vorig bericht:

Dramatisch. Kon geen vrijstelling krijgen voor Nederlands en Engels hoewel deze vakken door mij afgerond waren op HAVO niveau met een 9. Te oud, volgens LOI. Kostte veel reistijd, examentijd en geld om erachter te komen dat je Nederlands en Engels niet verleert. Negens en tienen. Kon geen mondeling aanvragen vanwege fout in systeem. Kon geen praktijkexamen aanvragen omdat men vergeten was bepaalde ingezonden tussentijdse beoordelingen te accoderen. Beoordeling van kerntaken zoek, 2 en een half maand moeten bellen over een fout geplaatste opdracht die verwijderd moest worden en wat niemand begreep. Heb zelf dingen opnieuw moeten inzenden. Gehele opleiding afgerond eind juli, kon pas mondeling doen in september terwijl ik die al vanaf januari probeerde aan te vragen, heb maanden moeten wachten totdat er examinatoren bereid waren om naar het hoge noorden af te reizen. Uiteindelijk eind november praktijkexamen kunnen doen, toen waren mijn stage en mijn opleiding eigenlijk al 4 maanden klaar. Nu is het eind januari, zit nog steeds op mijn diploma te wachten. Dus nee, ik ben er niet van gecharmeerd.

Score voor LOI: 1/5
Zou u LOI aanbevelen? Nee