LOI

Gastouder officieel niet erkend en wordt aangeboden terwijl de opleiding nog niet af is.

Ervaringen LOI

Inmiddels 4 maanden geleden in zee gegaan met LOI om z.s.m een opleiding tot gastouder te volgen. Zodat ik binnen korte termijn mijn inkomsten kan gaan verdienen als gastouder.
Binnen 3 maanden 6 van de 7 modules afgerond. Nu inmiddels een maand aan het wachten op de laatste module. Die ze pas verwachten in eind oktober. Dus tot zover flexibel leren....

Vanuit LOI slechte service vanuit de klantenservice en ik wordt behandeld als een incompetent persoon die niet vaardig genoeg is om uit te zoeken waar je als gastouder aan moet voldoen. (dit is iets wat je doet voordat je een opleiding begint in mijn inziens)
Dus modder gooien zijn ze erg goed in, maar een complete opleiding aanbieden kunnen ze niet.

Ook blijkt nu dat de opleiding nog niet eens officieel is erkend als een MBO 2 opleiding. Dus nu ook nog afwachten als ik al ooit de opleiding kan afronden of ik iets kan met dit diploma.

Kortom denk goed na voordat je je geld en tijd investeert in een opleiding bij LOI

Verder kan ik toekomstige gastouders aanraden om via een andere manier gastouder te worden. De diplomaroute gastouder via ROCRivor.

Reactie LOI:

Beste Vera,
Wat vervelend om te vernemen dat je niet goed genoegd geïnformeerd bent. Het klopt dat de cursus Gastouder een onderdeel is uit een erkende MBO-opleiding. Dit staat ook zo op onze website vermeld.
Per module behaal je een certificaat. Hiermee kun je aantonen dat je voldoet aan de kennis en vaardigheden die vereist zijn om te starten als gastouder. Ook voldoe je aan het beroepscompetentieprofiel zoals dat is opgesteld door de brancheorganisatie Stichting Nysa.
Maar let op: om als Gastouder te mogen werken dien je te voldoen aan specifieke, aanvullende eisen. Je leest hier meer over op de pagina ‘eisen-aan-gastouders’ op de site ‘ondernemersplein’ van de Kamer van Koophandel.
Ik wens je nog veel succes met je opleiding bij het ROC Rivor.
Ian, LOI Webcare.

Score voor LOI: 0.5/5