LOI

Sophie

VWO

Ervaringen LOI

GEEN AANRADER
Ik doe al een jaar lang VWO via LOI en docenten hebben totaal geen idee welke lesstof cruciaal voor het eindexamen is. Voor VWO moeten er, bijvoorbeeld voor Engels, verschillende boeken worden gelezen op niveau. Ze hebben bij mij totaal verkeerde boeken goedgekeurd, waardoor mijn examen ongeldig gekeurd kon worden. Gelukkig kwam ik er zelf achter.

Als je sowieso al een vraag instuurt over de lesstof, dan krijg je maar een zeer minimaal antwoord terug waar je uiteindelijk toch niks aan hebt.

Bellen heeft ook geen zin, want ze laten je 9/10 keer gewoon in de wachtrij staan.

Tenslotte, je betaalt super veel lesgeld voor boeken en “service”, maar je moet alsnog aanvullende boeken zelf bijkopen! Niet heel handig dat ze je namelijk wel een opdrachten boek geven, maar zonder de antwoorden.

zeer matige service voor zeer veel geld.

Reactie LOI:

Beste Sophie,
Wat onwijs jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de begeleiding van je opleiding. Dit is natuurlijk niet wat wij voor ogen hebben voor onze studenten. Is het mogelijk om mij een e-mail te schrijven naar Webcare@loi.nl. Zodra ik je gegevens heb kan ik kijken hoe ik de opleiding toch aangenamer kan maken.
Ian, LOI Webcare

Score voor LOI: 1/5